របៀបធ្វើ ជ្រក់ត្រចៀកជ្រូក
+គ្រឿងផ្សំទី ១-ត្រចៀកជ្រូក ១ -គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ គល់ ដំអោយបែក
កាត់ខ្លី-ផ្កាចាន់ ៤-ខ្ញី ហាន់ស្តើងៗ ៦-៧ ចំណិត-អំបិល ១
ស្លាបព្រាបាយ-ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ ស្លាបព្រាបាយ
+គ្រឿងផ្សំទី ២-ទឹក ៣៥០ មីលីលីត្រ-ទឹកខ្ទឹះ ២០០ មីលីលីត្រ-ស្ករស ២ ខាំ-អំបិល ១ ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេរ-ស្ករក្រាម ៣០ ក្រាម
-ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេរ-ស្ករក្រាម ៣០ ក្រាម
+គ្រឿងផ្សំទី ៣-គល់ស្លឹកគ្រៃ ៤ គល់ ដំអោយបែក កាត់ខ្លី-ឆៃថាវ ១ មើម
ហាន់ជាចង្វាមូល-ការ៉ុត ១ មើម ហាន់ជាចង្វាមូល-ម្ទេសហាវៃ (ក្រហម ខៀវ) ១
ផ្លែតូច ហាន់តូចៗល្មម-ខ្ទឹមស ៥-១០ កំពឹស ហាន់ស្តើងៗ
-ម្ទេស តាមចំនូលចិត្ត ហាន់ល្អិតៗ-ផ្កាចាន់ ៤ ផ្កា-ខ្ញី ហាន់ជាចំណិតស្តើងៗ ៥ ចំណិត
-ម្ទេស តាមចំនូលចិត្ត ហាន់ល្អិតៗ-ផ្កាចាន់ ៤ ផ្កា-ខ្ញី ហាន់ជាចំណិតស្តើងៗ ៥ ចំណិត
-យកគ្រឿងផ្សំទី ២ លាយចូលគ្នា រួចដាំអោយពុះ ទុកអោយត្រជាក់ បន្តិច។
-យកត្រចៀកជ្រូកដែលហាន់រួចដាក់ចូលក្នុងកែវមានគ្រប រួចដាក់ គ្រឿងផ្សំទី ៣
ចូលសឹមចាក់ទឹកត្រីដែលធ្វើរួចចូលអោយលិច រួចយក ចង្កឹះមកកូអាយសព្វ
បិទគំរបអោយជិត ទុកចោល ១ ទៅ ២ ថ្ងៃ អាចទទួលទានបានហើយ៕+ចំណាំ៖
អាចទុកក្នុងទូទឹកកក កន្លែងអត់កក បន្លែ បើអត់ចូលចិត្តមិនដាក់ក៏បាន
របៀបធ្វើ ជ្រក់ត្រចៀកជ្រូក
Reviewed by AIRNEWS9
on
December 14, 2018
Rating:
No comments: